Wie zijn wij

Het Goudwisselkantoor is onderdeel van het familiebedrijf De Ruiter BV. Al meer dan 35 jaar actief in de in- en verkoop van verzamelobjecten en kostbaarheden.

Hoofdkantoor-De-Ruiter-BV-KlaaswaalVeilinghuis-De-Ruiter-Klaaswaal

Het hoofdkantoor is gevestigd in Klaaswaal aan de Industrieweg 13. Naast sieraden, horloges en andere kostbaarheden worden er ook diamanten geveild. Zo kan u bieden op gecertificeerde diamanten in de online diamanten veiling.

Waarom verpanden bij Goudwisselkantoor

Soms is het prettig om even extra geld te hebben. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw gouden of zilveren kostbaarheden te verkopen. U weet dat deze stukken waardevol zijn en dus erg veel geld op kunnen leveren maar wanneer u erg gehecht bent aan uw kostbaarheden kan dat een pijnlijk besluit zijn. In dat geval is verpanding een betere optie voor u dan simpelweg het verkopen van de voor u erg waardevolle bezittingen.

Wij nemen dan tijdelijk uw gouden of zilveren kostbaarheden van u over en betalen u het getaxeerde bedrag meteen uit. Denk hierbij aan sieraden, horloges, bestek, munten et cetera. Het komt erop neer dat wij edelmetalen in alle vormen van u aannemen. Uw dierbare gouden of zilveren bezittingen worden veilig bij ons opgeslagen tot het moment dat u besluit de verpanden objecten op te halen. U betaalt ons het bedrag en een rente en wij geven u uw kostbaarheden terug.

Goudverpandingskantoor is veilig, simpel, discreet, vriendelijk en betrouwbaar.

Tijdelijk geld nodig? Kom eens langs bij een kantoor bij u in de buurt en laat u vrijblijvend adviseren.

Het Goudwisselkantoor

Het Goudwisselkantoor heeft meer dan 80 kantoren in Nederland en België. Dit onderdeel van het familiebedrijf zorgt voor een landelijke dekking. Zo kunt u in heel Nederland altijd langskomen om te kijken voor hoeveel u uw kostbaarheden kan verpanden.

U krijgt de mogelijkheid uw kostbaarheden te verpanden of te verkopen. Alle kennis die in 30 jaar is opgebouwd wordt doorgegeven aan elke medewerker. Zo heeft het Goudwisselkantoor alle ervaring en kennis in huis. Of het nu gaat over sieraden, baren, munten of andere kostbaarheden. Met 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juist adres.

Bij het familiebedrijf staat de klant centraal. Privacy en veiligheid zijn heel erg belangrijk. U wordt dan ook ontvangen in een afgesloten kantoor met de nodige veiligheidsmaatregelen. Alle klanten zijn dan ook verplicht om zich te kunnen legitimeren. Dus vergeet niet een Id-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen.