• Home
  • Kantoor > Berkel en Rodenrijs

Pandhuis: Berkel en Rodenrijs

Kantoor Berkel en Rodenrijs

Adresgegevens kantoor Berkel en Rodenrijs:

Centrum 'parkeerplaats Kerkstraat'
Kerkstraat 10
2651 CE Berkel en Rodenrijs
Tel. 088-1021000

Meer informatie over kantoor Berkel en Rodenrijs:

Wilt u goud verpanden in Berkel en Rodenrijs? Goudverpandingskantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. U vindt ons aan de Kerkstraat 10 in Berkel en Rodenrijs. In dit kantoor kunt u uw gouden en zilveren kostbaarheden verkopen.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar voor vrijblijvend advies en taxatie. Indien gewenst betalen zij u de waarde van uw kostbaarheden meteen contant of per bank uit. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende taxatie van uw gouden of zilveren bezittingen.

Een greep uit wat wij allemaal voor u kunnen verpanden: Gouden sieraden, gouden ringen, gouden kettingen, gouden munten, gouden armbanden, gouden horloges, gouden baren, zilveren munten, oud zilver, (zoals bestek, borden, schalen etc.) muntenverzamelingen en bankbiljetten.

Openingstijden kantoor Berkel en Rodenrijs:

elke dinsdag 10:00 - 16:30 uur

Meer informatie over kantoor Berkel en Rodenrijs:

Heeft u vragen over de pandhuis (Berkel en Rodenrijs) of misschien een van de andere pandhuizen in de regio. Dan kunt u contact opnemen met ons pandhuis in Berkel en Rodenrijs of neem contact op met ons hoofdkantoor in Klaaswaal.

video
Route

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren