• Home
  • goud-verpanden

Goud verpanden

Het kan ons allemaal gebeuren: u zit even krap bij kas en hebt op korte termijn geld nodig. Verpand dan uw goud bij het Goudverpandingskantoor bij u in de buurt.

U bent van harte welkom met uw gouden sieraden, munten of baren. In een discrete ruimte zal onze taxateur uw kostbaarheden taxeren en op basis van de waarde u vertellen voor hoeveel we dit kunnen verpanden. We kunnen dit contant uit betalen bij uw goud verpanding.

U verpand voor een standaard periode van twee maanden, zodat u u voldoende tijd heeft om het bedrag waarvoor uw kostbaarheden verpand zijn, terug te kunnen betalen. Het totaalbedrag inclusief de vergoeding voor het verpanden dient u voor het einde van de twee maanden weer contant bij ons te voldoen. Hierna krijgt u het goud weer in uw bezit.

Hoe werkt goud verpanden?

In ruil voor een contante lening laat u uw kostbaarheden als onderpand bij ons achter. Het bedrag wat u uitgekeerd krijgt is gebaseerd op de getaxeerde waarde van uw bezittingen. U krijgt een pandbewijs mee waar alle afspraken wat betreft de verpanding op vermeld zijn. Wanneer u uw bezittingen weer op wil komen halen, dient u dit pandbewijs mee te nemen. Tevens dient u uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Samen met u spreken we een vaste termijn af voor het verpanden van uw eigendommen. Voor het einde van de termijn brengt u het geleende geld en de vergoeding weer terug waarna u uw kostbaarheden weer terug krijgt.

U hoeft voor het verpanden geen inkomensverklaring aan ons af te geven. U bent gevrijwaard van een BKR-notering en betaalt geen extra administratiekosten of afsluitprovisie voor onze dienstverlening.

Wij helpen u graag in financieel moeilijke tijden. Kom snel langs bij een Goudwisselkantoor vestiging bij u in de buurt en laat uw gouden bezittingen vrijblijvend taxeren. 

Waar uw goud verpanden

Goudverpandingskantoor is eigendom van familie De Ruiter uit het Zuid-Hollandse Klaaswaal. Familie De Ruiter handelt al ruim drie decennia in munten, sieraden, postzegels, bankbiljetten en oud speelgoed. Schroom niet en kom langs voor de verpanding van uw goud

Wat kan het Goudverpandingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren